O kompaniji EHRLE

Kvalitet je gore, sasvim na vrhu

U međuvremenu je EHRLE postao vodeći ponuđač invativnih rešenja u oblasti pranja autmobila i tehničke čišćenja. Od osnivanja preduzeće se fokusira na sofisticiranu tehnologiju, inivativne ideje, najbolji mogući kvalitet i perfektan servis.

EHRLE-proizvodi se odlikuju nadprosečnim kvalitetom proizvoda i tehnologijom i mame vas modernim dizajnom, kvalitetnim materijalima, izuzetno dugim vekom trajanja i ekonomskom efikasnošću..

Neprestanim novim razvojem proizvoda i daljim razvojem postignut je visok standard proizvodnje, koji je stvorio usluve za za dalji uspeh EHRLE-proizvoda. Osim moderne proizvodnje na pokretnoj traci, osnovni uslov čini i brižljivo konstantno ispitivanje materijala i konačna kontrola putem kompjutera.

Indikatori

Godina osnivanja: 1961
Zaposleni u celom svetu: 200
Prisutnost: u više od 30 zemalja

Centrala u Illertissen-u

Izgrađena u 1982, pored uprave nalaze se u našem glavnom sedištu u ulici Siemensstraße, na obodu Illertissen-a i obrada metala, završna montaža, kontrola kvaliteta i otprema.

Fabrika auto perionica u Illertissen-u

Ehrle CarWash fabrika se nalazi na svom izvornom mestu, u ulici Tomasa Mana (nekadašnja Herbst ulica) u Illertissen-u. Svi proizvodi u okviru segmenta pranja vozila se proizvode tamo.

Fabrika u Dietenheim-u

EHRLE se priprema za veliko preseljenje u u susedni Dietenheim. Ovde će se od 2017 smestiti upravam konačna montaža, odelenje za ispitivanje kvaliteta i otprema.