Novosti

Nastup kompanije EHRLE na sajmu Automechanika Frankfurt 2014

Sa ponosom želimo da vas obavestiomo da je kompanije EHRLE i ove godine na sajmu automehanike u Frankfurtu izložila svoju najnoviju i najsavremeniju opremu kao i prateće proizvode ( mikroprah, vosak , super finish i dr.). Takođe želimo da se pohvalimo sa brojem ljudi koji su posetili naš štand i stupili u kontakt sa našom kompanijom. Posebnu pažnju je privukla naša nova kompaktna samouslužna Outdoor jedinica koja pokriva 4 radna mesta ( boksa za pranje auomobila), ova Outdoor jedinica predstavlja vrhunsku izradu i dizajn inox ormana i najsavremenije komponente koje je sačinjavaju.Moramo još naglasiti da je EHRLE u ovoj godini još više stavio akcenat na razvijanje u oblasti ustede energenata i utrošak repro materijala u svojim samouslužnim autoperionicama. Samim tim je razvio četiri različita tipa mikropraha koja će zadovoljiti svakog korisnika EHRLE samouslužnih autoperionica.

Nastup EHRLE CarWash Sistem-a na 51. medjunarodnom sajmu u Beogradu 2013

Uspešan nastup na 49. Medjunarodnom sajmu u Beogradu 2011 godine

Sa ponosom objavljujemo uspešan nastup, prezentacije naše opreme i pratećih proizvoda (mikroprah, super finish i vosak ultra protection) na 49. I 51. međunarodnom sajmu automobila i opreme u Beogradu, gde smo dokazali vrhunski kvalitet naših proizvoda i ujedno dobili grand pri za najuređeniji štand na 49. Međunarodnom Beogradskom sajmu, a na 51. Međunarodnom sajmu u Beogradu smo dobili od udruženja tržišne komunikacije Srbije plaketu za uspešan promotivan nastup u kategoriji prateći program.

Nastup na sajmu Automechanika, Frankfurt


Sa ponosom objavljujemo uspešan nastup, prezentacije naše opreme i pratećih proizvoda na najvećem svetskom sajmu opreme za vozila Automechanika – Frankfurt, održanom od 18. do 23. septembra 2010. godine, gde smo pokazali:

  • Naš portal S111
  • Demonstracija rada samouslužne autoperionice
  • Prateći proizvodi (deterdžent, vruć vosak…)
  • Menjačnicu novca
  • Ostale proizvode…

SVGW sertifikat

Od 07. avgusta 2009., akreditovani smo kod SVGW.Pregled sertifikata


ISO 9001 resertifikacija

Poštovani EHRLE distributeri, Veliko nam je zadovoljstvo obavestiti vas da smo uspešno prošli proces recertifikacije prema DIN ISO 9001 dana 23. aprila 2009. Od dana naše prve certifikacije davne 1996., uvek nam je bio cilj da povećamo naš kvalitet i spremno odgovorimo na promenu zahteva našeg tržišta. Molimo vas da preuzmete kopiju našeg poslednjeg sertifikata, ukoliko želite da ga prezentirate vašim klijentima ili kupcima.

Nastup EHRLE CarWash Sistem-a na sajmu u Moskvi

Pozivamo vas na 51. Međunarodni salon automoblia

stand Naš štand na Sajmu-Hala 2 nivo b