Kompanija

O EHRLE kompaniji

 

 

EHRLE – Brend koji je prepoznat u celom svetu.

 

ehrle-50

 

EHRLE Cleaning Systems je postao sinonim za kvalitet u CarWash self servisima u periodu od 53 godine u tehnologiji i industriji čišćenja visokim pritiskom i mi smo jedan od vodećih i najpriznatijih proizvođača opreme za čišćenje visokim pritiskom u svetu.

illertissen

 

Naša linija proizvoda se kontinuirano unapređuje i nalazi se u stalnom razvoju, vodeći računa o visokim standardima kvaliteta. Tokom godina smo otkrili da je ovo preduslov za uspešnu prodaju EHRLE proizvoda širom sveta.

 

Paleta EHRLE proizvoda se prodaje širom Evrope, Istočne Evrope i Azije, putem naših distributera. Velika Britanija je jedan od naših glavnih kupaca celog seta proizvoda. Još jedno veliko tržište je tržište bivših država Istočne Evrope. Od otvaranja Kine prema trgovini sa zemljama zapada, proizvodi EHRLE se i tamo prodaju putem jednog od naših distributera.

 

EHRLE GmbH osim sedišta i tri fabrike u Nemačkoj u Illertissen-u ima kompaniju i u Velikoj Britaniji, Poljskoj, Austriji i Rusiji kao i generalna zastupništva u Švajcarskoj, Ukrajini, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Litvaniji, Norveškoj, Moldaviji, Mađarskoj, Grčkoj, Belorusiji, Iranu a od 2011 godine firma CarWash sistemi , EHRLE SISTEMI doo je generalni zastupnik za područje republike Srbije i republike Crne Gore.

 

illertissen_ehrle

 

U današnjem poslovnom okruženju, svetski uspeh u prodaji se može postići jedino upošljavanjem modernih proizvodnih linija, stalnim ažuriranjem palete proizvoda, zajedno sa programom kontinuiranog razvoja i svesti o konačnoj kontroli putem računarski podržanih procesa. U postizanju ovih ciljeva, od 1996. godine pomaže nam sertifikat prema međunarodnom standardu ISO 9001.

 

Mnogo godina iskustva u proizvodnji akumulirani su na osnovu našeg osoblja, što je garancija visoko kvalitetnih proizvoda u svim sektorima naše firme. Kvalitet je glavni cilj koji EHRLE teži da postigne – i postiže.

 

Upošljavanjem vrhunskih tehnologija u dizajnu i izradi, osigurava da naši proizvodi budu izrađeni na najefikasniji način, kako bi obezbedili godine rada bez problema za naše kupce.

 

Posebne metode testiranja provedene tokom najvažnijih faza proizvodnje i stalna kontrola kvaliteta tokom svih postupaka od strane naših zaposlenih, osigurava stalan visoki kvalitet naših proizvoda.

 

U EHRLE-u stalno analiziramo naše proizvode i osluškujemo mišljenja naših kupaca, kako bi bili sigurni da možemo nastaviti rad u smeru obezbeđivanja kvalitetne opreme (i mašina) koje će zadovoljavati vaše potrebe za čišćenjem u mnogim godinama koje dolaze.